Tuduhaké menu pokok

Owah-owahan

74 bèt wis dibusak ,  2 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: greja → gréja, jabatan → kalungguhan, punika, → punika
[[Gambar:PopePelagiusII.jpg|thumb|right|Paus Pelagius II]]
[['''Paus Pelagius II]]''' punika, ngasta jabatankalungguhan Paus [[greja|Gréja]] [[Katulik]] [[Roma]] antawis taun ([[579]]-[[590]]).
 
[[Kategori:Paus]]
Panjenenganipun asma aslinipun
 
 
{{Paus|
Pendahulu=[[]]|
Penerus=[[]]}}
 
{{Paus-stub}}
 
[[Kategori:Paus]]
348.872

besutan