Paus Honorius I: Béda antara owahan

34 bèt wis dibusak ,  2 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: greja → gréja, jabatan → kalungguhan, punika, → punika
c (Bot: Migrating 2 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q170502 (translate me))
(→‎top: éjaan, replaced: greja → gréja, jabatan → kalungguhan, punika, → punika)
 
[['''Paus Honorius I]]''' punika, ngasta jabatankalungguhan Paus [[greja|Gréja]] [[Katulik]] [[Roma]] antawis taun ([[625]]-[[638]]).
 
Panjenenganipun asma aslinipun
 
 
{{Paus|
Pendahulu=[[Paus Bonifatius V]]|
Penerus=[[Paus Severinus]]}}
 
[[Kategori:Paus]]
 
 
{{Paus-stub}}
 
[[Kategori:Paus]]
351.333

besutan