30 Sèptèmber: Béda antara owahan

2 bèt wis dibusak ,  3 taun kepungkur
(→‎top: éjaan, replaced: ''' → ''' (2), ''' → ''' , kaping → kaping , utawi → utawi , ing → ing, punika, dinten → punika dinten)
== Kadadosan Wigati ==
[[1452]] – [[Alkitab]] [[Johann Gutenberg]]: buku ingkang kaping pisan dipuncithak.
[[1965]] – [[Kudeta]] déning kaum [[komuis]] utawi [[Gestapu]]. Lajeng antawis 500.000 ngantos 2.000.000 tiyang ingkang dipuntudhuh kuminis dipejahi déning para satru. Èwonan tiyang ugi dipunjeblosaken \bkunjarapanjara.
 
== Wiyosan ==
352.737

besutan