12 Juni: Béda antara owahan

2 bèt wis dibusak ,  3 taun kepungkur
(→‎top: éjaan, replaced: ''' → ''' (2), ''' → ''' , kaping → kaping , utawi → utawi , ing → ing, punika, dinten → punika dinten)
{{gambarberita|Mandela minus Clinton.jpg|2=[[Nelson Mandela|Mandela]]}}
* '''[[1898]]''' - Bangsa [[Filipina]] nyatakaken kamrdikan saking [[Spanyol]].
* '''[[1964]]''' - [[Afrika Kidul]] ndhawahaken ukuman \bkunjarakunjara salawasioun gesang dhumateng [[Nelson Mandela]].
* '''[[1991]]''' - [[Boris Yeltsin]] kapilih dados [[Présidhèn Ruslan]].
* Dinten Ruslan ing [[Federasi Ruslan]]
352.737

besutan