Rambut: Béda antara owahan

8 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: sekitar → sakiwa-tengené
(→‎top: éjaan, replaced: kasebut → mau (2))
(→‎top: éjaan, replaced: sekitar → sakiwa-tengené)
[[Gambar:Rmbut.jpg|thumb|250px|Rambut]]
'''Rambut''' utawa (rékma) tukul ing mèh kabèh pérangan awak, kajaba èpèk-èpèk lan sikél, mata, lan lambé.<ref name="internet1">http://www.hd.co.id/info-keséhatan/tentang-rambut</ref> Rambut kng na sirah ndadèkaké tetep ngrasa anget. Rambut asring uga disebut [[wulu]] kang ana ing [[irung]], kupéng lan sekitarsakiwa-tengené mata kanggo nlindungi organ-organ mau sak lebu ln partikel-partikel liyané.<ref name="internet1" /> Alis lan wulu mata nglindungi mata kanti cara ngurangi cahya lan partikel kang ngenani organ paningal mau. Semono uga rambut-rambut alus kang ana ing awak kang nyediakaké keangetan lan perlindungan kanggo [[kulit]].<ref name="internet1" /> Rambut uga dadi bantalan kang nglindungi awak saka tatu.<ref name="internet1" />
 
== Pérangan-pérangan rambut ==
352.737

besutan