Filum: Béda antara owahan

8 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: ordo → ordho, sekitar → sakiwa-tengené
(→‎top: éjaan, replaced: . → ., genus → génus, kepungkur → kapungkur, klompok → golongan, spesies → spésies)
(→‎top: éjaan, replaced: ordo → ordho, sekitar → sakiwa-tengené)
Ing '''biologi''', [[klasifikasi]] iki mirunggan kanggo [[sato kewan]] kang dipérang manèh dadi: [[subfilum]], [[kelas (biologi)|kelas]], [[Ordo (biologi)|ordo]], [[Famili (biologi)|famili]], [[génus]] lan [[spésies]]. Saya mudhun urutan klasifikasiné, saya akèh kamemperan [[individu]]né.
 
Ing èlmu [[basa]], iki arupa [[golongan basa]] atawa [[rumpun basa]] kang misah sekitarsakiwa-tengené 50 nganti [[100]] [[abad]] kapungkur.
 
[[Kategori:Klasifikasi ilmiah]]
352.737

besutan