Srimulat: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  3 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: biasanipun → limrahipun
(→‎top: éjaan, replaced: kondang → kondhang, Solo → Sala (2))
(→‎top: éjaan, replaced: biasanipun → limrahipun)
 
'''Srimulat''' punika priyantun èstri ingkang mandhégani kelompok lawak Srimulat. Kelompok Lawak Srimulat punika kondhang boten namung wonten tlatah Sala nanging ugi wonten laladan sanès, kados ta: Jakarta lan Surabaya.
Pelawak-pelawak ingkang kondhang sapunika, biasanipunlimrahipun jebolan Srimulat. Contonipun: Mamik Slamet, Polo, Tarzan lan sanèsipun.
Srimulat sampun tilar donya lan kasarekaken wonten pasarean Bonoloyo, Sala.
 
352.737

besutan