Tuma sirah: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  3 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: genus → génus, ordo → ordho, biasanipun → limrahipun
(→‎Tandha-tandha wontenipun tuma: éjaan, replaced: genus → génus, ordo → ordho, werna → warna)
(→‎top: éjaan, replaced: genus → génus, ordo → ordho, biasanipun → limrahipun)
 
}}
 
'''Tuma''' inggih [[sato kéwan|kéwan]] ingkang nyesep [[getih]] ingkang wonten mustaka (sirah) [[manungsa]]. Tuma punika gadhah ukuran alit, lan boten katawis manawi ditingal namung saklébatan, tuma ugi wonten ingkang mondhok wonten ing kéwan. Endog tuma ingkang wonten ing sirah manungsa dipunwastani lingsa, biasanipunlimrahipun tumèmplèk wonten ing rikma (rambut manungsa). Lingsa punika manawi netes lajeng dados kor (anakan Tuma)
 
== Tandha-tandha wontenipun tuma==
352.737

besutan