Kodhak: Béda antara owahan

1 bèt wis dibusak ,  4 taun kepungkur
→‎Perangan-Peranganipun Kamera: éjaan, replaced: biasanipun → limrahipun, , → ,
(éjaan, replaced: perak → pérak , terkenal → kondhang, : → :, hitam → ireng)
(→‎Perangan-Peranganipun Kamera: éjaan, replaced: biasanipun → limrahipun, , → ,)
'''Sistem Lensa'''
 
Wonten ing kamera punika , sistem lensa biasanipunlimrahipun wonten ing ngajeng kotak. Sistem lensa punika kadadosan saking lensa tunggal saking bahan plastik utawi kaca.<ref name="internet 3"/>
 
'''Pemantik Potret'''
352.737

besutan