Hokusai: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  4 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: biasanipun → limrahipun
(éjaan, replaced: judul → sesirah, Mangga ugi mriksani → Ugi pirsani, modern → modhèren, widhang → babagan)
(→‎top: éjaan, replaced: biasanipun → limrahipun)
 
[[Gambar:The_Great_Wave_off_Kanagawa.jpg|thumb|300px|"Ombak Ageng ''Lepas'' Pasisir Kanagawa." déning Katsushika Hokusai. [[ukiran kayu]] mawi warna, 10 × 15 inci; [[Metropolitan Museum of Art]], New York. Lukisan Hokusai ingkang misuwur sanget puniki biasanipunlimrahipun dipunenggé pelukisan satunggiling [[tsunami]].]]
 
'''Katsushika Hokusai''' (葛飾北斎) ([[1760]]-[[1849]]) punika satunggiling [[seniman]], [[juru lukis]], [[juru patung]] kaliyan juru [[ukiyo-e]] [[Jepang]] rikala [[jaman Edo]], ingkang lair ing [[Edo]] (sapunika [[Tokyo]]).
352.737

besutan