Setatus konservasi: Béda antara owahan

2 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
→‎Tataran status: éjaan, replaced: liar → alasan
(→‎Tataran status: éjaan, replaced: jroning → sajeroning (4), rendah → cendhèk)
(→‎Tataran status: éjaan, replaced: liar → alasan)
|-
! scope="row" | Extinct in the wild
| Punah di alam liaralasan
|[[Spesies sirna ing alam bébas|Cures ing alam]]
|-
352.737

besutan