Géorgia: Béda antara owahan

6 bèt wis dibusak ,  2 taun kepungkur
éjaan, replaced: - → - (3), - → - (3), kaping- → kaping
(→‎Saarah: éjaan, replaced: modhèrn → modhèren)
(éjaan, replaced: - → - (3), - → - (3), kaping- → kaping)
== Saarah ==
 
Wewengkon modhèren Georgia wis dipanggoni déning Homo erectus wiwit jaman Paleolitik. Proto-Georgia suku sepisanan muncul sajeroning sajarah sing ditulis ing abad 12 SM. [16] nemu Arkéologi lan referensi ing sumber-sumber kuna sing ngungkapaké unsur-unsur formasi pulitik lan nagara wiwitan ditandhani anané metalurgi canggih lan tèhnik tukang emas ing abad kaping- 7 SM
 
== Pamérangan administratif ==
== Géografi ==
Kutha-kutha gedhé ing Georgia antarané:
* [[Tbilisi]] - 1.066.100 jiwa (wewengkon kutha 1.270.800)
* [[Kutaisi]] - 183.300
* [[Batumi]] - 116.900
 
== Simbul-simbul lawas ==
348.872

besutan