Obat: Béda antara owahan

1 bèt wis dibusak ,  2 taun kepungkur
→‎Klasifikasi: éjaan, replaced: biyasané → lumrahé
(→‎Klasifikasi: éjaan, replaced: ningkataké → ngundhakaké)
(→‎Klasifikasi: éjaan, replaced: biyasané → lumrahé)
**** [[Tramadol]]
**** [[Fentanyl]]
* [[obat rekreasi]] biyasanélumrahé minangka njaga émosi utawa kanggo rekreasi lan nenangaké awak
** [[Ethanol|Alcohol]]
** [[Nicotine]]
348.872

besutan