Pananggalan: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  5 taun kepungkur
→‎Sistem pananggalan: éjaan, replaced: penanggalan → pananggalan
(→‎top: éjaan, replaced: kasebut → mau (2))
(→‎Sistem pananggalan: éjaan, replaced: penanggalan → pananggalan)
''Pananggalan Pasetujon'' iku pananggalan sing ora diselarasaké marang lakuning rembulan lan srengéngé, contoné dina lan minggu Julian sing kagunakaké para nimpuna palintangan.
 
Ana uga pananggalan sing katoné diselarasaké marang obahing [[Venus]] kaya sing kagunakaké ing penanggalanpananggalan [[Mesir]] Kuna. Penanggalan kaya mangkono mau uga asring katemon ing panggonan cedhak [[khatulistiwa]].
 
=== Pananggalan Solar ===
352.737

besutan