Djoko Suyanto: Béda antara owahan

1 bèt wis dibusak ,  4 taun kepungkur
→‎Biografi: éjaan, replaced: - → -
(→‎Biografi: éjaan, replaced: ndherek → ndhèrèk)
(→‎Biografi: éjaan, replaced: - → -)
== Biografi ==
Djoko Suyanto inggih punika lulusan saking [[Akabri]] (ing Akademi Angkatan Udara) taun [[1973]], sareng kaliyan Laksamana [[Slamet Soebijanto]] (Kepala Staf Angkatan Laut), Kapolri Jenderal (Pol) [[Sutanto]], Kepala Staf Umum (Kasum) TNI Letjen Endang Suwarya, dan Présidhèn [[Susilo Bambang Yudhoyono]]. Piyambakipun ugi panerbang pesawat tempur F-5 Tiger II ingkang pangkalanipun wonten ing Pangkalan Udara TNI-AU Iswahyudi, Madiun.<ref name="internet 4">[http://www.tokohindonesia.com/ensiklopedi/d/djoko-soeyanto/index.shtml Profil di tokohindonesia.com] (dipunundhuh tanggal 1 Pebruari 2013)</ref>
Djoko Suyanto ugi naté ndhèrèk kursus ing ''USAF Fighter Weapon Instructor School'' ing Pangkalan Udara Nellis, [[Las Vegas]], [[Nevada]]. Piyambakipun lajeng kanthi turut- turutan njabat dados Komandan Skadron Udara 14, Komandan Lanud Iswahyudi, Panglima Komando Sektor Pertahanan Udara Nasional, Komandan Komando Pendidikan TNI-AU, Asisten Operasi Kepala Staf Angkatan Udara, lan salajengipun dados Kepala Staf TNI-AU ingkang saderengipun dados Panglima TNI.
Sasampunipun lulus prosès ''fit & proper test'' ing [[DPR]], Djoko dipunlantik dados Panglima TNI déning Présidhèn ing tanggal [[13 Fèbruari]] [[2006]].
Kalih pakaryan ingkang kedah dipunrampungaken déning Djoko Suyanto inggih punika babagan kasejahteraning prajurit kairing kanthi kathahipun tuntutan supados [[TNI]] saged medhot sadaya bisnisipun dhateng pamaréntah lan perkawis babagan pro lan kontra hak pilih TNI wonten ing pamilihan umum taun [[2009]].
352.737

besutan