Seniman: Béda antara owahan

2 bèt wis dibusak ,  2 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: biasa → biyasa, dunia → donya, nduwèni → duwé, zaman → jaman
(→‎top: éjaan, replaced: bidang → babagan)
(→‎top: éjaan, replaced: biasa → biyasa, dunia → donya, nduwèni → duwé, zaman → jaman)
[[Gambar:Moore_Theatre_100_Years_-_Artis_03B.jpg|thumb|250px|contoh artis]]
'''Seniman''' utawa '''artis''' ya iku [[ahli]] [[séni]], utawa wong kang nduwèniduwé babagan [[kérja]] ing duniadonya séni. Isa uga [[pényanyi]]; [[pémain filem]]; [[pélukis]] lan sapanunggalane.<ref name="internet1">[http://artikata.com/arti-319655-artis.html artis] (dipunundhuh tanggal 23 Juni 2012)</ref> naning karo mlakuning pérubahan [[zamanjaman]], wong-wong awam biasabiyasa nyébut artis iku wong utawa hal kang ''[[diekspose]]'' ing [[media massa]], ananging anggépan iki kéliru.<ref name="internet2">[http://bahasa.kompasiana.com/2011/12/18/pergeseran-makna-kata-artis/ pergeseran makna artis] (dipunundhuh tanggal 23 Juni 2012)</ref>
 
== Cathetan sikil ==
348.872

besutan