27 Fèbruari: Béda antara owahan

18 bèt wis dibusak ,  3 taun kepungkur
éjaan, replaced: - → - (9), - → - (9)
(→‎top: éjaan, replaced: ''' → ''' (2), ''' → ''' , kaping → kaping , punika, dinten → punika dinten)
(éjaan, replaced: - → - (9), - → - (9))
'''27 [[Fèbruari]]''' punika dinten ingkang kaping 58 miturut [[Kalendher Gregorian|Kalèndher Gregorian]].
 
* Tanggal 27 Fèbruari 2010 dhawah [[dina|dinten]] [[Setu]] [[Legi]], 13 Mulud 1943 Dal, [[Kurup]] Asapon (1936 - 2052 M), [[Windu]] Kuntara, Lambang Windu Kulawu, Taun Dal, Lambang Taun Sukra Mangkara (Urang), Kumarané rupa Mina Wranggas, Paarasan Lakuning [[Rembulan]], Pancasuda Bumi Kapetak, Kamarokam Mantri Sinaroja, Watak Sasi Anggara Kasih (sasi iki ora ana dina Selasa Kliwon), Watak Dinten Dinten Rahayu (Sri tumurun ing lesung), Mangsa Kawolu (VIII, Wisaka) 3 Febuari - 29 Fèbruari, [[Wuku]] Watu Gunung, Lintang Sur, Padangon Dadi, Padéwan Brama, Dinten Tumpak (Setu), Paringkelan Mawulu, [[Pasaran]] [[Legi]], Lambang Dinten [[Gajah]].<ref>[http://www.bausastra.com/other/e/index.php Kalènder Jawi ing Bausastra.com]</ref>
 
== Kadadosan Wigati ==
* '''[[1827]]''' - [[Mardi Gras]] pisanan dirayakaké ing [[New Orleans, Louisiana]].
* '''[[1933]]''' - [[Kobongan Reichstag]]: Gedhong parlemèn [[Jerman]] ing [[Berlin]], [[Reichstag (gedhong)|Reichstag]], diobong.
* '''[[1964]]''' - Pamaréntah [[Italia]] njaluk pitulung supaya [[Menara Pisa]] ora ambruk.
* '''[[1996]]''' - ''Gim'' [[Pokémon]] miwiti pisanané [[Nintendo]] [[Game Boy]].
 
== Wiyosan ==
* [[1928]] - [[Ariel Sharon]], [[Perdana Menteri Israèl]]
* [[1932]] - [[Elizabeth Taylor]], aktris Amérika
 
== Séda ==
* [[1939]] - [[Nadezhda Krupskaya]] sémah [[Lenin]], tilar donya ing [[Uni Sovyet]].
 
== Riyaya ==
352.737

besutan