Kabupatèn Panaraga: Béda antara owahan

11 bèt wis dibusak ,  3 taun kepungkur
éjaan, replaced: motto → sesanti, - → - (7), - → - (4)
(éjaan, replaced: ) → ), ( → (, motto → sesanti, modhèrn → modhèren)
(éjaan, replaced: motto → sesanti, - → - (7), - → - (4))
|longd=111 |longm=27 |longs=46 |longEW=E
|coordinates_display =
|elevation_m = 92 - 2.563
|elevation_ft =
|postal_code_type = Kode pos
Kabupatèn Ponorogo kaloka ''Kutha Reyog'' amargi laladan iki ya iku laladan asal saka kesenian Reyog sing wis kaloka teka mancaNagara.
== Géografi ==
111° 17’ - 111° 52’ [[Bujur wétan]] lan 7° 49’ - 8° 20’ [[Lintang kidul]]. Wates wewengkon Kabupatèn Panaraga ya iku;
{{Batas_USBT
|lor=[[Kabupatèn Madhiun]] {{br}} [[Kabupatèn Magetan]] {{br}} [[Kabupatèn Nganjuk]]
|kulon=[[Kabupatèn Pacitan]] {{br}} [[Kabupatèn Wanagiri]]
}}
Jarak Ibu Kutha [[Panaraga]] karo Ibu Kutha Provinsi [[Jawa Wétan]] (Surabaya) +/- 200 Km menyang arah Wétan lan menyang Ibu Kutha Nagara (Jakarta) +/- 800 Km menyang arah kulon. Kabupatèn Panaraga dibagi 2 sub area, ya iku area dataran dhuwur ya iku kacamatan [[Ngrayun]], Sooko dan Pulung lan Kacamatan Ngebel sisané ya iku laladan dataran cendhak. Kali sing liwat ana 14 kali sing dawané udakara 4 teka 58 Km. Fungsi kali iki ya iku sumber [[irigasi]] kanggo papan tetanèn.<ref name="géografis">[http://www.ponorogo.go.id/web2/ponorogo/index.php?option=com_content&view=category&layout=blog&id=101&Itemid=473 "Letak Geografi"], diakses tanggal 12 Juli 2011.</ref>
 
== Pamaréntahan ==
# H. Muryanto, SH, MM (2004 – 2005)
# H. Muhadi Suyono, SH, MSi (2005 – 2010)
# H. Amin, SH (2010 - Sekarang)
 
== Padunung ==
! style="background: #FFFFFF; color:#000080;" | 2000
! style="background: #FFFFFF; color:#000080;" | 2010
|- Align="center"
! style="background: #FFEBCD; color: #000080" height="17" | Jumlah sing ndunungi
| style="background: #FFFFFF; color: black;" | 783.356
352.737

besutan