Kabupatèn Mamberamo Raya: Béda antara owahan

9 bèt wis dibusak ,  3 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: - → - (8), - → -
(→‎top: éjaan, replaced: . → ., Kecamatan → Kacamatan)
(→‎top: éjaan, replaced: - → - (8), - → -)
|
|-
| Jembar<br />&nbsp;- Total:
| <br /> km²
|-
| Kacamatan<br />&nbsp;- Cacahe:
| <br />8 [[Distrik]]
|-
| [[Padunung]]<br />&nbsp;- Total:<br />&nbsp;- Kapadhetan:
| <br />+/- ---<br />+/- --- jiwa/km²
|-
| [[Suku bangsa]]:
|}
 
'''Kabupatèn Mamberamo Raya''' iku salah siji kabupatèn ing Provinsi [[Papua]], [[Indonésia]]. Kabupatèn iki diwangun tanggal [[15 Maret]] [[2007]] miturut Undhang-undhang nomer 19 taun [[2007]]. [[Kutha krajan]] né ya iku [[Burmeso]]. Jembar wewengkon Kabupatèn iki ± km² utawa --- hèktar, asalé saka pamekaran [[Kabupatèn Sarmi]] lan [[Kabupatèn Waropen]].
 
== Géografi ==
352.737

besutan