Soekarno: Béda antara owahan

2 bèt wis dibusak ,  2 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: - → -, - → -
(→‎top: éjaan, replaced: dasar → dhasar, dipungantos → dipun-gantos, jabatan → kalungguhan (2), Sejarah → Sajarah)
(→‎top: éjaan, replaced: - → -, - → -)
}}
[[File:Sukarno HBS.jpg|thumb|250px|Sukarno nalika dados murid HBS ing Surabaya]]
'''Dr. (HC) Ir. Sukarno''' ([[Blitar]], [[6 Juni]] [[1901]] - [[Jakarta|Djakarta]], [[20 Juni]] [[1970]]), asma aslinipun '''Kusno Sosrodihardjo''',<ref>{{cite web
| last = Labrousse
| first = Pierre
352.730

besutan