3 Juni: Béda antara owahan

8 bèt wis dibusak ,  4 taun kepungkur
éjaan, replaced: - → - (4), - → - (4)
(→‎top: éjaan, replaced: ''' → ''' (2), ''' → ''' , kaping → kaping , utawi → utawi , ing → ing, punika, dinten → punika dinten)
(éjaan, replaced: - → - (4), - → - (4))
 
== Kadadosan Wigati ==
* [[2006]] - Sarékat antara Serbia lan Montenegro bubar mawa proklamasi kamardikan resmi [[Montenegro]].
* '''[[1942]]''' - [[Amérika Sarékat]] lan [[Jepang]] milai [[Perang Pasifik|perang]] wonten ing [[Samudra Pasifik]].
* '''[[1989]]''' - Ing [[Cina]], tank-tank pamaréntah majeng tumuju [[Lapangan Tiananmen]] ing [[Beijing]] lan niwasaken 2.000 demonstran pro-dhémokrasi.
 
{{Berita
 
== Séda ==
* '''[[1998]]''' - [[Pol Pot]], pamimpin otoriter [[Khmer Merah]] tilar donya.
 
== Riyaya ==
352.737

besutan