Kabupatèn Barito Kidul: Béda antara owahan

4 bèt wis dibusak ,  2 taun kepungkur
éjaan, replaced: motto → sesanti, padunung → sing ndunungi, : → : (3), - → -
(→‎top: éjaan, replaced: motto → sesanti, padunung → sing ndunungi, nganthi → nganti)
(éjaan, replaced: motto → sesanti, padunung → sing ndunungi, : → : (3), - → -)
| kalurahan= 86 / 7
| kodearea=0525
| dau=Rp. -
| lambang= [[Gambar:Lambang Kabupatèn Barito Selatan.png|120px|Lambang Kabupatèn Barito Kidul]]
| peta= [[Gambar:Lokasi Kalimantan Tengah Kabupatèn Barito Selatan.svg|300px|Peta lokasi Kabupatèn Barito Kidul]]
| web=[http://www.baritoselatankab.go.id/ www.baritoselatankab.go.id]
}}
'''Kabupatèn Barito Kidul''' iku [[kabupatèn]] ing [[Provinsi]] [[Kalimantan Tengah]], [[Indonésia]]. Kutha krajan kabupatèn iki dumunung ing [[Buntok]], kabupatèn iki nduwè sesanti ''Dahani Dahanai Tuntung Tulus'', sing artiné : ''slamet, santosa, adil lan makmur nganti sak terusé''.
 
== Géografi ==
 
=== Wewengkon ===
Wates wewengkon Kabupatèn Barito Kidul ya iku :
{{Wates LKKW
|lor=[[Kabupatèn Barito Lor]]
 
=== Kacamatan ===
Kabupatèn iki nduwè 6 [[kacamatan]], ya iku :
# [[Dusun Hilir, Barito Kidul|Dusun Hilir]]
# [[Dusun Kidul, Barito Kidul|Dusun Kidul]]
348.872

besutan