Antwerpen: Béda antara owahan

10 bèt wis ditambahake ,  2 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: Belgia → Bèlgi, padunung → sing ndunungi (2)
c (→‎top: éjaan using AWB)
(→‎top: éjaan, replaced: Belgia → Bèlgi, padunung → sing ndunungi (2))
{{kanggé|Antwerpen|Antwerpen (disambiguasi)}}
[[Gambar:Skyline Antwerpen.jpg|right|thumb|Antwerpen]]
'''Antwerpen''' ([[basa Inggris]]: ''Antwerp'', [[basa Prancis]]: ''Anvers'') iku sawijining ''[[gemeente]]'' ing [[Provinsi Antwerpen]] (lan ibukuthané), ing [[Flandria]], salah siji saka telu entitas pulitik ing [[BelgiaBèlgi]].
 
Nalika tanggal [[1 Januari]] [[2004]] Antwerpen duwé total padunungsing ndunungi 455.148 jiwa (222.395 lanang lan 232.753 wadon). Wewengkon totalé 204,51 km² kanthi [[kapadhetan padunungsing ndunungi]] 2.225,51 jiwa/km².
 
{{GemeentenAntwerpen}}
348.872

besutan