Padunung: Béda antara owahan

1 bèt wis dibusak ,  4 taun kepungkur
→‎Kapadhetan sing ndunungi: éjaan, replaced: biyasané → lumrahé
(→‎top: éjaan, replaced: kasebut → mau (2))
(→‎Kapadhetan sing ndunungi: éjaan, replaced: biyasané → lumrahé)
Sawetara pengamat masarakat percaya yèn konsèp kapasitas amot uga lumaku sajeroning nyinaoni bab sing ndunungi bumi, ya iku sing ndunungi sing ora kakontrol bisa nyebabaké [[katastrofi Malthus]]. Sawetara pengamat liyani ora percaya marang panemu iki. Grafik ing ngisor nuduhaké [[mundhaké logistik]] sing ndunungi.
 
Nagara-nagara cilik biyasanélumrahé duwé kapadhetan sing ndunungi paling dhuwur, ing antarané: [[Monako]], [[Singapura]], [[Vatikan]], lan [[Malta]]. Nagara gedhé sing duwé kapadhetan sing ndunungi dhuwur antarané [[Jepang]] lan [[Bangladesh]].
<!--
=== Piramida penduduk ===
352.737

besutan