Robert Burns: Béda antara owahan

2 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
(→‎top: éjaan, replaced: negara → nagara, omben → ombèn (2), sawektu → nalika, sawise → sawisé, tuwane → tuwané, uripe → uripé, gawe → gawé)
{{Reflist}}
 
== Pranala njaba ==
*[http://www.scottishpoetrylibrary.org.uk/poetry/poets/robert-burns Biografi ana scottishpoetrylibrary.org.uk]
*[http://www.bbc.co.uk/arts/robertburns/biography.shtml Laman web bbc.co.uk]
352.737

besutan