Sekolah dhasar: Béda antara owahan

1 bèt wis dibusak ,  2 taun kepungkur
→‎Permasalahan: éjaan, replaced: - → -
(éjaan, replaced: diselenggarakaké → diadani, paling gedhé → gedhé dhéwé)
(→‎Permasalahan: éjaan, replaced: - → -)
 
== Permasalahan ==
Amerga letak géografis Indonésia, dadi masalah sing gedhé dhéwé ya iku pemerataan guru ing laladan-laladan kang terpencil. Parahe manèh, déné pamaréntah nyebutna manawa akèh guru sing wis diangkat dadi [[PNS]], nanging isih akèh uga guru kang durung kaangkat dadi PNS. Ditambah manèh ana uga guru sing digaji namung <u>+</u>Rp. 100.000,- sesasi.
 
== Uga delengen ==
348.872

besutan