Cho Oyu: Béda antara owahan

2 bèt wis dibusak ,  2 taun kepungkur
→‎Cuaca: éjaan, replaced: - → - (2)
c
(→‎Cuaca: éjaan, replaced: - → - (2))
 
[[Gambar:Cho Oyu upper slopes.jpg|250px|jmpl|Kendahan Gunung Cho Oyu manawi dipunpirsani saking inggil]]
== Cuaca ==
Wonten ing ngandhap, tèmperaturipun manéka warni inggih punika 27 °C dumugi -7 °C. Ingkang wonten ing nginggil kinten-kinten 16 °C dumugi -23 °C.
 
== Cathetan suku ==
352.730

besutan