Louis XVI saka Prancis: Béda antara owahan

2 bèt wis dibusak ,  3 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: penyakit → lelara
(→‎Gladri: éjaan, replaced: Galeri → Gladri)
(→‎top: éjaan, replaced: penyakit → lelara)
[[Gambar:Duplessis - Louis XVI of France, oval, Versailles.jpg|thumb|260px|Louis XVI]]
'''Louis XVI''', [[1754]]-[[1793]], Raja [[Perancis]] ([[1774]]-[[1792]]), inggih punika putra no tiga saking [[Dauphin]] (Louis) lan [[Marie Josèphe]] saking [[Saxony]], putu lan panerus [[Raja Louis XV]]. Ing taun [[1770]] piyambakipun krama kaliyan archduchess [[Austria]] [[Marie Antoinette]].<ref>[http://www.infoplease.com/ce6/people/A0830398.html www.infoplease.com](dipuntingali tanggal 2 Oktober 2011)</ref>
Bapakipun séda amargi [[TBC]] paru-paru rikala yuswa [[36]] sadèrèngipun dados Raja [[Perancis]]. Ibunipun séda amargi penyakitlelara ingkang sami. Ing wekdal punika Louis taksih umur 13 taun.
== Gladri ==
<gallery>
352.737

besutan