Bon Jovi: Béda antara owahan

3 bèt wis dibusak ,  3 taun kepungkur
éjaan, replaced: - → - (2), - → -
(éjaan, replaced: gedhung → gedhong, nggadhahi → gadhah)
(éjaan, replaced: - → - (2), - → -)
'''Bon Jovi''' inggih punika salah satunggalipun grup musik rock saking [[New Jersey]], [[Amérika Sarékat]] ingkang ngadhahi personel [[Jon Bon Jovi]] (vokal/gitar), [[Richie Sambora]] (gitar), [[Tico Torres]] (drum), [[David Bryan]] (keyboard) lan [[Hugh McDonald]] (bas). Lan anggota ingkang sampun medal, [[Alec John Such]].
 
Sapanunggalipun punika Bon Jovi lan musisi- musisi ing [[Amérika Sarékat]] naté gadhah acara kagem prastawa [[9]] [[September]], inggih punika prastawa bom gedhong [[WTC]] ing [[New York]] déning [[teroris]]. Musisi-musisi wau inggih punika [[David Bryan]], [[Tico Torres]], lan [[Richie Sambora]], [[Kid Rock]], [[Maroon 5]], [[Lady Antebellum]].
 
== Karir Bon Jovi ==
# ''Lost Highway''
# ''The Circle / When We Were Beautiful (CD + DVD)''
# ''Bon Jovi Greatest Hits - The Ultimate Collection''<ref>[http://www.amazon.com/bon-jovi-albums-complete-list/lm/R1OFPFBUE3L2E www.amazon.com](dipuntingali tanggal 14 September 2011)</ref>
 
== Cathetan suku ==
352.737

besutan