Ryan Giggs: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  4 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: setunggaling → satunggaling (2)
(→‎top: éjaan, replaced: menangake → menang, adalah → ya iku)
(→‎top: éjaan, replaced: setunggaling → satunggaling (2))
|pcupdate = 29 Dhésèmber 2015
}}
'''Ryan Joseph Giggs''' kang misuwur kanthi nama '''Ryan Giggs''' (lair ing Cardiff, [[Wales]], [[Inggris]] kanthi nama Ryan Joseph Giggs, [[29 November]] [[1973]]; umur 43 taun) punika salah setunggalingsatunggaling pemain bal-balan saking nagara [[Wales]]. Piyambakipun punika salah setunggalingsatunggaling pemain bal ingkang main ing sisih kiwa (sayap kiwa).<ref>[http://www.ryangiggs.cc/ www.ryangiggs.cc]</ref>
 
Bapakipun Giggs punika [[Danny Wilson]], salah satunggaling atlet [[rugby]]. Lynne punika nama saking ibukipun. Adhikipun, [[Rhodri Giggs]], punika ugi salah satunggal saking pemain [[FC United of Manchester]]. Punika klub ingkang boten dherek liga, ingkang dipunsengkuyung déning para penggemar [[Manchester United F.C.]] ingkang boten remen kaliyan [[Malcolm Glazer]].
352.737

besutan