JV06Nofi Andari

Gabung 8 Mèi 2012
2 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
Tidak ada ringkasan suntingan
Tenger: Besutan punsèl Besutan wèb punsèl
Tidak ada ringkasan suntingan
Tenger: Besutan punsèl Besutan wèb punsèl
 
 
NderekNdherek nepangaken nami kula Nofi Andari. Kula remen nyerat. Nyerat punapa kemawon ingkang dados raosing manah kula. Awit saking menika kula purun nderekndherek kompetisi ingkang dipunwontenaken dening [[Wikipedia]].
 
Kula sampun gladhen nyerat kanthi nyerat wonten ing blog. Ananging dereng kathah saha taksih kathah ingkang perlu dipunsinau malih. Mugi-mugi kula saged paring peranan ingkang sae wonten kompetisi menika.
2.549

besutan