Gone Girl (film): Béda antara owahan

29 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
(→‎top: éjaan, replaced: yaiku → ya iku (2))
{{gabung|Gone Girl (filem)}}
'''''Gone Girl''''' iku filem Amerika ''psychological thriller'' sing diwiwiti ing taun 2014 lan disutradarai David Fincher. Naskahé diserat kaliyan Gillian Flynn lan ngadhédhasar marang novelé dhéwé sing terbit ing taun 2012 lan uga nunggal jeneng marang filemé. Pameraga mliginé ya iku Ben Affleck lan Rosamund Pike. Njupuk latar ing Northeast Missouri ceritané bab misteri sing mbuntuti prastawa-prastawa sakupengé Nick Dunne (Affleck), ndadiaké dhèwèké wong sing paling disujanani marang kasus ilangé bojoné dhéwé, Amy (Pike).