Telik sandhi: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
c
(→‎top: éjaan, replaced: golek → golèk, liyane → liyané, nduweni → duwé, bagean saka → péranganing)
 
 
[[Kategori:Telik sandhi]]
[[Kategori:MiliterMilitèr]]