Institut Sains Alam Belgia: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
c
(→‎top: éjaan, replaced: kasebut → mau)
{{coord|50|50|13.4|N|4|22|34.2|E|type:landmark_scale:10000_region:BE|display=title}}
 
[[Kategori:MuseumMusiyum sajarahsujarah alam]]
[[Kategori:Musiyum ing Brussels]]