23 Sèptèmber: Béda antara owahan

62 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
(→‎top: éjaan, replaced: ''' → ''' (2), ''' → ''' , kaping → kaping , utawi → utawi , ing → ing, punika, dinten → punika dinten)
 
== Séda ==
* [[2017]]: [[Ledjar Subroto]], [[dhalang]] [[wayang kancil]]
 
== Riyaya ==
63.849

besutan