Parembugan:Glagah, Temon, Kulon Praga: Béda antara owahan

(Kaca anyar: == Wis == Mas, iki artikelé wis ana: Glagah, Temon, Kulonpraga. Mas Adhi bisa ngéwangi ngalihaké artikel sing judhulé Kulonpraga dadi Kulon Praga [https://jv.wikipedia.org/w/i...)
 
 
== Wis ==
Mas, iki artikelé wis ana: [[Glagah, Temon, Kulonpraga]]. Mas Adhi bisa ngéwangi ngalihaké artikel sing judhulé Kulonpraga dadi Kulon Praga [https://jv.wikipedia.org/w/index.php?search=Kulonpraga&title=Astamiwa:Pencarian&fulltext=1&searchToken=egeb80vz8bj0pfz1nm7z6tff6 iki]. [[Panganggo:Wirjadisastra|Wirjadisastra]] ([[Parembugan Panganggo:Wirjadisastra|rembugan]]) 13 Oktober 2017 08.55 (UTC)
 
== Pangalihan kaca Glagah, Temon, Kulon Praga ==
 
Siap tindhak menyang kaca [[Glagah, Temon, Kulonpraga]] [[Panganggo:Adhi Kurniawan|Adhi Kurniawan]] ([[Parembugan Panganggo:Adhi Kurniawan|rembugan]]) 13 Oktober 2017 09.00 (UTC)
3.421

besutan