Glagah, Temon, Kulon Praga: Béda antara owahan

807 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
Alih kaca Glagah, Temon, Kulon Praga
(éjaan, replaced: padunung → sing ndunungi, propinsi → provinsi)
(Alih kaca Glagah, Temon, Kulon Praga)
| kapadhetan = -
}}
'''Glagah''' ya iku kalurahandésa manggon ana ing kecamatanwilayah pamarintahan [[Temon,Kabupatèn Kulonpraga|TemonKulon Praga]],. Désa iki kalebu ana ing [[KabupatènKecamatan KulonpragaTemon| Temon, Kulon Praga]], provinsi [[Daerah Istimewa Yogyakarta]], [[Indonésia]].<ref>[http://sirusa.bps.go.id/doc/MFD.pdf Data Sirusa BPS]</ref>. Amba lemahé ana 586.3 km². Miturut data saka sènsus pandhuduk diadhakaké ing taun 2014, cacahé warga ingkang manggon ana ing désa iki cacahé 2.917 jiwa <ref name="BPAD DIY">[http://www.kependudukan.jogjaprov.go.id/olah.php?module=statistik&periode=5&jenisdata=penduduk&berdasarkan=jumlahpenduduk&prop=34&kab=01&kec=1 Cacah pandhuduk Désa Glagah]</ref>.
 
== Rujukan ==
== Pranala njaba ==
* [http://www.kulonprogokab.go.id/ Situs resmi Kabupatèn Kulonpraga]
* [https://kulonprogokab.bps.go.id/linkTableDinamis/view/id/44 Cacah pandhuduk Kabupatèn Kulon Praga taun 2010-2015 miturut Badan Pusat Statistik]
* [http://www.kependudukan.jogjaprov.go.id/olah.php?module=statistik&periode=5&jenisdata=penduduk&berdasarkan=jumlahpenduduk&prop=34&kab=01&kec=1 Cacah pandhuduk Kabupatèn Kulon Praga taun 2017 miturut Biro Tata Pemerintahan Setda DIY]
{{Temon, Kulonpraga}}
{{Kabupatèn Kulonpraga}}
3.421

besutan