Wirjadisastra

Gabung 20 Oktober 2010
9 bèt wis dibusak ,  2 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
{{userboxbottom}}
 
Sugeng rawuh! Jeneng asliku Cahyo. Aku lair ing [[Ujung Pandang]], nanging wis kawit cilik urip ana ing [[Yogyakarta]]. Aku seneng yèn bisa andum kawruh lan mundhak olèhku bisa nulis nganggo basa Jawa sarana Wikipédia Jawa iki. Mulané, Wikipédia Jawa iki njalari aku ketagihan nganti didhapuk dadi pangurus. :P
 
== Paugeran sing perlu dipertal ==
62.864

besutan