Tin Oo: Béda antara owahan

3 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: Februari → Fèbruari, Mei → Mèi (2)
(→‎Pirsani uga: ganti kat using AWB)
(→‎top: éjaan, replaced: Februari → Fèbruari, Mei → Mèi (2))
Tin Oo iku jendral lan Mentri Pertahanan Burma saka taun 1974 tekan taun 1976.
 
Nalika tanggal [[30 MeiMèi]] [[2003]], Tin Oo, sing lagi ana ing sawijining rombongan bebarengan [[Aung San Suu Kyi]], pamimpin NLD, diserang ing désa [[Pembantaian Depayin|Depayin]] ing sisih lor nagara iku déning sawijining grombolan sing disengkuyung pamaréntah. Grombolan mau merjaya lan natoni akèh panyengkuyung Suu Kyi.<ref>{{cite web |url=http://www.aseanmp.org/resources/Depayin%20Massacre.pdf |title=The Depayin Massacre 2 Years On, Justice Denied |accessdate=4 Feb. 2007|date=30 MeiMèi 2005 |format=PDF |publisher=ASEAN Inter-Parliamentary Myanmar Caucus }}</ref> Tin Oo ditahan bebarengan karo Aung San Suu Kyi lan wiwité dilebokaké menyang pakunjaran ing Kalay ing Myanmar lor-wétan. Nalika sasi FebruariFèbruari 2004 panjenengané digawa bali menyang omahé ing Yangon, lan dikenani [[tahanan omah]].<ref>{{cite web |url=http://www.manilatimes.net/national/2006/feb/15/yehey/world/20060215wor4.html |title=Myanmar extends Suu Kyi’s detention |accessdate=14 Feb. 2007 |date=15 Feb. 2007 |publisher=AFP/The Manila Times }}</ref>
 
== Cathetan ==
352.737

besutan