Aaron Kwok: Béda antara owahan

2 bèt wis dibusak ,  2 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: Sak liyané → Saliyané
(→‎top: éjaan, replaced: anduweni → duwé (5))
(→‎top: éjaan, replaced: Sak liyané → Saliyané)
nalika konseré tiketé mau entek didol, wiwit nalika konser ning [[Hong Kong]], [[China]] lan nagara-nagara liyané.<ref name="Aaron Kwok 1"/>
 
Sak liyanéSaliyané ning dunya musik, Aaron uga nekuni babagan dunya otomotif.<ref name="Aaron Kwok 1"/>
Ora namung dadi [[penyanyi]], dhèwèké uga duwé profesi liyané.<ref name="Aaron Kwok 1"/>
Dhèwèké aktif uga dadi pembalap amatir lan kolektor mobil sport.<ref name="Aaron Kwok 1"/>
348.872

besutan