Kajèn, Pekalongan: Béda antara owahan

1 bèt wis dibusak ,  3 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: padunung → sing ndunungi, : → :
(→‎Padésan: éjaan)
(→‎top: éjaan, replaced: padunung → sing ndunungi, : → :)
'''Kajen''' iku [[kacamatan]] ing [[kabupatèn]] Pekalongan. [[Jawa Tengah]], [[Indonésia]]. Kutha kacamatan Kajen iki minangka kutha krajan [[Kabupatèn Pekalongan]]. Kantor kacamatan dumunung ing Jl. Diponegoro 469 Kajen.
 
Kacamatan iki wewatesan :
{{Wates LKKW
|lor=
352.737

besutan