Istanbul: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  2 taun kepungkur
Replacing Istambul_and_Bosporus_big.jpg with File:Istanbul_and_Bosporus_big.jpg (by CommonsDelinker because: File renamed: Criterion 3 (obvious error) · Clear typo in name.).
(→‎top: éjaan, replaced: ke-1 → kaping 1)
(Replacing Istambul_and_Bosporus_big.jpg with File:Istanbul_and_Bosporus_big.jpg (by CommonsDelinker because: File renamed: Criterion 3 (obvious error) · Clear typo in name.).)
Kutha iki sing ndunungi 11 yuta jiwa.
[[Gambar:Istanbul collage 5555.jpg|thumb|260px|Istanbul]]
[[Gambar:IstambulIstanbul and Bosporus big.jpg|thumb|220px|Gambar Istambul dan [[Bosporus]] kang dijupuk saka citra satelit]]
Kanthi populasiné sing kurang luwih 11 nganti 15 yuta, Istanbul dadi kutha kang paling padhet sing ndunungi Turki lan ngrupaaké salah sawijining kutha gedhé dhéwé ing [[Éropah]]. Kutha iki uga dadi kutha krajan administratif
Provinsi Istanbul.
2.908

besutan