TracySurya

Gabung 5 Juli 2007
50 bèt wis dibusak ,  3 taun kepungkur
Update
c (Besutané Slawek Niemierowski (rembugan) sing dibalèkaké nyang révisi pungkasan déning Bennylin)
(Update)
Tenger: Besutan punsèl Besutan wèb punsèl
 
|-
|{{User en-1}}
|-
|{{Penganggo pengurus}}
|}
 
<br>Nami kula Theresia Suryati, lair lan manggen ing [[Magelang]]. Sapunika manggèn ing [[Jakarta]].
<br>Kula mlebet dados panganggé punika amargi pengen nyinaoni lan nambah kawruh basa Jawi.
<br>Mugi-mugi Wikipédia basa Jawi tambah pepak artikelipun lan tambah kathah pengagemipun.
 
==Aksara Jawa==
8.252

besutan