Arjuna: Béda antara owahan

4 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
c
(éjaan, replaced: : → :, - → -)
* Dèwi Wilutama, peputra Bambang Wilugangga.
* Bathari Supraba, putriné Bathara Indra, peputra Bambang Prabakusuma.
* Dèwi Ratri (atmajané Prabu [[Yudhistira]] ing nagara Mertani), peputra Bambang Wijanarka.
 
Ana salah sijining wanita kang ditresnani Arjuna nanging malah dadi garwané wayang liya, ya iku [[Banowati]]. Nanging sawisé rampung [[Bharatayudha]], Banowati bisa dadi siji karo Arjuna, ora kétung mung sewengi.
73

besutan