Sapporo: Béda antara owahan

66 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
c
+gambar
(→‎top: éjaan, replaced: paling gedhé → gedhé dhéwé)
c (+gambar)
}}
[[Gambar:SapporoNight2004-11.jpg|thumb|right|250px|Sapporo pada malam hari, 2004.]]
[[Gambar:Daimaru in Sapporo.JPG|thumb|Toko Daimaru ing Sapporo]]
 
'''Sapporo''' {{Audio|ja-Sapporo.ogg|dengarkan}} (札幌市; Sapporo-shi) ya iku kutha gedhé dhéwé kelima ing [[Jepang]] lan arupi kutha krajan [[Prefektur Hokkaido]].
 
73

besutan