Hokkaido: Béda antara owahan

4 bèt wis ditambahake ,  2 taun kepungkur
c
tanpa ringkesan besutan
c (→‎Sajarah: +gambar)
c
Kutha gedhé dhéwé ing Hokkaido ya iku [[Sapporo]] kang uga duwé status minangka kutha krajan prefektur.
 
Pulo Hokkaido yaitu pulo gedhé dhéwé kapindho ing Jepang. [[Selat Tsugaru]] misahaké Pulo Hokkaido saka [[Honshu|Pulau Honshu]]. Pulo Hokkaido lan Pulo [[Honshu]] dihubungaké déning trowongan ngisor laut Seikan. Suku bangsa asli ing Hokkaido ya iku [[suku Ainu]]. Akèh jeneng laladan kang nggunakaké [[basa Ainu]], kaya ta [[Sapporo]].
 
== Sajarah ==
73

besutan