Préfèktur Fukuoka: Béda antara owahan

77 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
c
+gambar
(éjaan, replaced: - → -, - → -)
c (+gambar)
 
== Sajarah ==
[[Gambar:Fukuoka Castle in April.JPG|thumb|Bekas istana ing kutho Fukuoka]]
 
Wewengkon Prefektur Fukuoka punika kalebet sapérangan provinsi ingkang rumiyin, inggih punika [[Provinsi Chikugo|Chikugo]], [[Provinsi Chikuzen|Chikuzen]], lan [[Provinsi Buzen|Buzen]].
 
73

besutan