Préfèktur Fukuoka: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
c
tanpa ringkesan besutan
c (+gambar)
c
 
== Sajarah ==
[[Gambar:Fukuoka Castle in April.JPG|thumb|Bekas istanakeraton ing kutho Fukuoka]]
 
Wewengkon Prefektur Fukuoka punika kalebet sapérangan provinsi ingkang rumiyin, inggih punika [[Provinsi Chikugo|Chikugo]], [[Provinsi Chikuzen|Chikuzen]], lan [[Provinsi Buzen|Buzen]].
73

besutan