Pura Ulun Danu Bratan: Béda antara owahan

69 bèt wis ditambahake ,  2 taun kepungkur
c
+gambar
(→‎top: éjaan, replaced: ler → lèr)
c (+gambar)
 
[[Danau Bratan]] kawentar minangka [[tlaga]] "gunung suci", kawasan punika subur sanget, dumunung 1.200 mèter saking nginggil [[laut]], sarta iklimipun asrep sanget.
[[Gambar:Bali panorama.jpg|thumb|Sistem irigasi [[Subak]] ing Bali]]
 
==Cathetan suku==
73

besutan