Dhosèn: Béda antara owahan

2 bèt wis ditambahake ,  2 taun kepungkur
c
(→‎Profesi Dhosèn: éjaan, replaced: satuan → ékan)
==Kualifikasi Akademik==
Dhosèn kedah gadhah kualifikasi akademik ingkang dipunpikantuk saking pendhidhikan tinggi ing [[program pascasarjana]] ingkang sampun gadhah akreditasi jumbuh kaliyan babagan ahlinipun piyambak, minimum:
# Lulusan program [[magstermagister]] kanggé program [[diploma]] utawi program [[sarjana]]
# Lulusan prgram [[dhoktor]] kanggé program pascasarjana.
 
==Sertifikasi Dhosèn==
Sertifikat pendhihdik inggih punika minangka bukti formal minangka satunggaling wujud pengakuan ingkang dipunparingaken dhateng dhosèn minangka tenaga profesional, ingkang dipunparinagken sasampunipun njangkepi sadaya sarat kados makaten:
73

besutan